Voorwaarden

1
We proberen het forum zo toegankelijk mogelijk te houden en de regels en voorwaarden beperkt te houden maar voor de duidelijkheid toch enkele regels en voorwaarden voor gebruik van, of registratie op Administratieforum.nl.

- Plaats niets waar je morgen misschien spijt van hebt.
- Houd rekening met de regels en opgelegde grenzen.
- Moderators doen hun best, maar zijn ook maar mensen.

LET OP WAT JE ZEGT!
Op het forum hechten wij veel waarde aan geschiedenis, archief en de openheid van het internet. Houd er dus rekening mee dat wat je plaatst voor altijd te vinden is, en niet door jezelf meer te verwijderen is. Zelfs indien we je account verwijderen, laten we in de regel de berichten gewoon staan. Plaats dus niets waar je morgen mogelijk al spijt van hebt! Het internet is grotendeels openbaar dus iedereen kan voor altijd teruglezen wat je plaatst!

BEPERKINGEN
Wij accepteren veel. Onderwerpen die naast informatiedeling ook als doel hebben om reclame te maken laten wij bijv. geregeld staan als wij denken dat er eventueel meerwaarde voor bezoekers en het forum is. Is de meerwaarde voor de bezoekers en het forum er niet, dan wordt het bericht verwijderd. Leden die enkel als doel hebben om zichzelf of het bedrijf waar zij voor werken te promoten zijn niet gewenst. Wilt u reclame maken op ons forum, dan kunt u bij het beheer bannerruimte kopen.

Ook zijn sommige andersoortige berichten niet gewenst. Zo accepteren wij van Administratieforum.nl geen kwetsende, obscene, vulgaire, lasterlijke, haatdragende, bedreigende, sexueel-georienteerde berichten. 

Ook dien je je te houden aan de in Nederland van toepassing zijnde wetten en regels en dien je je ten alle tijden te houden aan aanwijzingen van het beheer. Als je je niet houdt aan deze voorwaarden of aanwijzingen van het beheer niet volgt kan je meteen en permanent verbannen worden en zal eventueel je service provider op de hoogte worden gesteld van je gedrag. Het IP adres van je computer wordt bij ieder bericht opgeslagen om het beheer van de site te vereenvoudigen. 

Verder bewaart het systeem cookies op jouw computer. Deze cookies bevatten geen van de gebruikers-informatie die in het profiel opgegeven wordt. Door deze voorwaarden te accepteren stem je er in toe dat bovenstaande gegevens bijgehouden worden. Deze informatie zal niet bekend worden gemaakt aan derden zonder jouw toestemming. Het beheer van de site is niet aansprakelijk voor hack-pogingen die het gevolg zijn van het eventueel bekend worden van deze website.

BEHEERDERS ZIJN OOK MAAR MENSEN
De beheerders en moderators van dit forum zullen proberen ongewenst materiaal zo snel mogelijk te verwijderen van Administratieforum.nl. Het is onmogelijk om ieder bericht te controleren. Als gebruiker of bezoeker stem je in met de voorwaarden erken je dat alle berichten op dit forum de meningen en gezichtspunten van de gebruikers zijn en niet van de beheerders, moderators of webmaster (behalve bij de berichten die door deze mensen geplaatst zijn). Het beheer kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van berichten van gebruikers.

Het beheer van de site heeft het recht alle berichten te verwijderen, bewerken, verplaatsen en hebben het recht onderwerpen en forums te sluiten op het moment dat zij dit passend vinden. 

Nog iets onduidelijk? Vraag het de beheerders.