Administratieforum Introductie

1
Welkom op het Administratieforum!

Op dit forum kunnen (startende) ondernemers terecht voor vragen en discussies op administratief, financieel en zelfs fiscaal vlak. Er zijn een aantal financieel / administratieve specialisten op dit forum die jouw vragen kunnen beantwoorden.

het forum is in 2004 opgericht door Admin-Solutions en vanaf februari 2017 in eigendom van Eurolutions. Dit is een kleine internetuitgeverij uit Utrecht gericht op zakelijke doelgroepen zoals ecommerce en startende ondernemers. Andere sites uit het portfolio zijn bijvoorbeeld ondernemeneninternet.nl en investeerders.nl In totaal heeft Eurolutions zo'n 10 actieve websites die samen een bereik hebben van zo'n 2,5 miljoen zakelijke bezoekers per jaar.

Eurolutions
Molensteyn 60B
3454 PT DE MEERN


Kamer van Koophandel-nummer: 37102174
BTW-nummer: NL187895594B01

Beheer
Voor het dagelijkse beheer zijn moderators en administrators ingesteld. Neem met een van deze mensen contact op als je vragen hebt over berichten op het forum.

Voorwaarden
Administratieforum.nl biedt bezoekers de mogelijkheid te reageren. Er is toezicht, maar gezien het open karakter van de website is het een hele uitdaging om die op peil te houden. Wij zullen er alles aan doen om de sfeer, toon en informatie netjes en betrouwbaar te houden maar moeten erkennen dat we niet alle verschillende meningen en/of berichten van derden op feitelijke onjuistheden controleren. We kunnen dus niet garanderen dat informatie die op deze site staat, zelfs als deze al gezien is door moderators, altijd juist, vriendelijk en feitelijk is. Zie voor meer informatie onze voorwaarden.

Samenwerking
Administratieforum.nl is te allen tijde op zoek naar vriendelijke en aanvullende partners en medewerkers. Interesse in samenwerking, advertenties, moderatorschap of andere samenwerkingsmogelijkheden? Neem voor meer informatie contact met ons op.

Voordat je gaat posten, raden wij je aan eerst kennis te nemen van de FAQ en de Zoekfunctie. Wie weet is jouw vraag al eens aan bod geweest.

Het zou leuk zijn als je jezelf hier even introduceert, dat is wel zo prettig voor de beeldvorming.

En verder: weet wat je weten wilt! Stel je vraag duidelijk en geef waar nodig achtergrondinformatie. Hoe beter de vraag geformuleerd is hoe beter het antwoord dat je terugkrijgt.

We wensen je alvast veel plezier op dit forum, en veel succes met de administratie!

De redactie
Laatst gewijzigd door admin op 28 februari, 9 keer totaal gewijzigd.

5
Leuk initiatief. Naar mijn mening ook veel vraag naar. Ben benieuwd hoe het gaat met de naamsbekendheid en marketingaktiviteiten op het net. Hoe meer bekendheid des te meer waardevolle leden zich melden :wink:

Succes!