Introduceer jezelf

1
Introduceer jezelf even op het forum, wel zo leuk voor de beeldvorming.

Laat ik de eerste steen werpen:

Ik ben (mar)Tijn, initiatiefnemer van dit forum. Ik woon in Maartensdijk, samen met mijn partner (Suzanne) en twee kinderen. Ik ben ondernemer, en doe interim management op administratief / financieel gebied, maar ook administratie en belastingconsulent voor starters en MKB. Specialiteit is de muziek-, internet- en non-profit branche.

Daarnaast ben ik als uit de hand gelopen hobby begonnen met internet. Concepten ontwikkelen, domeinnamen en internetdienstverlening. Erg leuk om te doen, en nog nuttig ook.

Als hobby zit ik graag op de fiets in de bossen, skeeleren vind ik top, zo-ook muziek, boeken en films.

Groeten, Tijn
Laatst gewijzigd door Tijn op 9 februari, 2 keer totaal gewijzigd.
Flow & Co Oplossingen voor administratie en management

Introduceer jezelf

2
Ik zal de volgende zijn die zich voorsteld aan iedereen hier.

Ik ben Jeroen. Ik ben werkzaam als administrateur voor een handelsonderneming in bouwmaterieel in Breda. Sinds het behalen van mijn diploma Bedrijfseconomie aan de Hogeschool Brabant te Breda in 2003 ben ik hier werkzaam.

Wat ik denk toe te kunnen voegen aan dit forum? Ik laat graag mijn visie zien over verschillende onderwerpen over administratie en ben ook wel benieuwd waar anderen tegenaan lopen.

In mijn vrije tijd hou ik me vooral bezig met sport, voornamelijk als recreatie. De enige sport die ik beoefen in competieverband is voetbal, en af en toe ga ik eens squashen of snowboarden.

3
Ik ben dan nummer 2 van de 120 leden die me voorstelt.

Ik ben, zoals mijn naam links zegt, Marcel. Ik ben nu 23 jaar. Ik werk voor een financieel detacheringsbureau. Ik werk voor mijn werkgever op porjectbasis bij verschillende opdrachtgevers. Hierdoor doe je veel ervaring op in het voeren van verschillende administraties. Ik heb de volgende diploma's: Havo, (MBO) administrateur niveau 4, PdB en hoop in januari mijn laatste certificaat te halen voor mijn MBA.

Ik mijn vije tijd doe ik aan volleybal bij de plaatselijke volleybalvereniging. Ik speel in het 3e herenteam, welke wij gekscherend "Het Bierteam" noemen. Wij doen het voor ons plezier. Daarnaast zit ik veel achter de pc en houd een de website bij van de volleybal vereninging.

Wie-o-wie is de volgende die de voorstelmicrofoon overneemt??
Marcel Financieel Specialist
Ik ben in dienst van een financieel detacheringsbureau

4
Hi!

Mijn naam is Tijmen Kuipers, ik heb in augustus 2006 een eigen bedrijf opgericht samen met een vriend. Wij zijn allebei pas afgestudeerd (juni 2006) aan de hogeschool van Utrecht, de opleiding Mediatechnologie (valt onder Electrotechniek). We hebben een multimedia bedrijf, dat concepten bedenkt en realiseert in het audiovisuele domein.

Mijn werk en mijn hobbies hebben veelal te maken met computers. Verder heb ik een liefde voor camerawerk (AV producties is ook een sterk punt van ons bedrijf) en ik doe 2 maal per week aan squashen (daarna sauna heerlijk!) en 1 maal per week aan volleybal (op recreatie niveau).

Ik ben 25 lentes jong en ik ben trots dat ik een ondernemer ben!
www.dontblink.nl - Multimedia > van concept tot realisatie in het audiovisuele domein!

5
Ik ben Paula en run samen met mijn man een bosbouw bedrijf.
Ik heb me hier aangemeld om de problemen die ik tegen kom tijdens het boekhouden hier te kunnen neergooien in de hoop dat iemand mij kan helpen.

6
Hoi,

En ik ben iemand die wil gaan werken in de administratie. Heb ruim 12 jaar gewerkt in bibliotheek. Ben gestopt met werken i.v.m. gezin. Nu zijn de kids groot. Wil nu weer aan de slag. Heb complete pc cursus gedaan en doe nu Basiskennis Boekhouden/computerboekhouden. Wil heel graag aan de slag.

intro

7
Hoi, ik heb ooit heao gedaan en ben nu begonnen een goede vriend te helpen met de administratie van een klussenbedrijf (verbouwingen bij particulieren vooral: stucadoren, tegelen, sanitair, electra, verwarming - vanalles).

poeh wat komt er veel bij kijken.. en de studie is ook nogal weggezakt. eerst maar eens kijken bij de FAQjes en forumberichten, heb er al veel bruikbaars zien staan.

Lieke

ohja

8
ohja, ik doe óók de administratie voor een kamerverhuurbedrijfje. beheer van een studentenpand.
(ik kan mijn vorige bericht niet wijzigen)

9
Hallo allemaal,

ik ben Sam, 36 jaren jong en woonachtig in het hoge noorden des lands.
Na diverse omzwervingen in de arbeidswereld besloot ik mijn nooit afgeronde MEAO opleiding maar eens op te pakken en tracht nu binnen een half jaar mijn diploma als boekhoudkundig medewerker te halen. Iets wat me op het gebied van het aftoetsen prima afgaat.. Nu nog het examendossier ;-) En volgend jaar een jaartje investeren om toch richting de functie administrateur te gaan groeien.

Tijdens mijn stage kwam ik deze week toevallig deze site tegen met het antwoord op een vraag die ik zocht, dus meld ik me bij deze maar eens aan. Hier staat genoeg informatie voor een ieder die met administraties te maken heeft, topinitiatief!

Dre Klikklaar Jansen

11
Hi allemaal,
Ben 65plus maar hartstikke jong met twee jonge kleinkids, en een start-up onderneming. Als professioneel MKB ondersteuner in brede administratieve zin, heb ik mij spefifiek toegelegd op de WWFT (Anti- witwas en anti-terrorisme financiering wetgeving) problematiek voor de MKB-er. Deze lastige wetgeving heeft namelijk veel positieve gebruikers kanten.Als je weet hoe je aan de data komt.

Hier heb ik een website omheen gebouwd met veel handige kredietcheck en anti witwas tools. Gewoon gebuiken als nodig, klein bedrag per keer en geen verplichte abonnementen enzo.

Klikklaar.com en huurderscheck.com zijn er om op eenvoudige wijze kredietchecks op partikulier, ZZP-er, en bedrijven, ook wereldwijd (!) te doen, en te weten of je echt zaken gaat doen met de persoon, zoals deze zich presenteert. Ook een Anti witwas check, en ID check of bankrekening check zijn in een paar klikken geregeld. Rapportage is 24/7bereikbaar.

Huurderscheck.com is er bewust om een aspirant huurder te beoordelen op betaalgedrag en verleden. Binnenkort ook om voor bedrijven te checken of kort krediet op een partikulier wel handig en verstandig is te verstrekken (zoals kopen op afbetaling, of op factuur). 

Kan nog wel een tijdje door gaan, maar check de sites even, dan weet je meer wat WWFT en checken voor jou kan betekenen.  
Bijlagen
huurderscheck.com kleiner IMG_9082.jpg huurderscheck.com 2658 keer bekeken 128.63 KiB