Discussieplatform voor administratieve cases en vraagbaak voor starters

 
Tijn
Moderator
Berichten: 245
Lid geworden op: 12 november
Locatie: Hilversum
Contacteer:

Introduceer jezelf

20 december

Introduceer jezelf even op het forum, wel zo leuk voor de beeldvorming.

Laat ik de eerste steen werpen:

Ik ben (mar)Tijn, initiatiefnemer van dit forum. Ik woon in Maartensdijk, samen met mijn partner (Suzanne) en twee kinderen. Ik ben ondernemer, en doe interim management op administratief / financieel gebied, maar ook administratie en belastingconsulent voor starters en MKB. Specialiteit is de muziek-, internet- en non-profit branche.

Daarnaast ben ik als uit de hand gelopen hobby begonnen met internet. Concepten ontwikkelen, domeinnamen en internetdienstverlening. Erg leuk om te doen, en nog nuttig ook.

Als hobby zit ik graag op de fiets in de bossen, skeeleren vind ik top, zo-ook muziek, boeken en films.

Groeten, Tijn
Laatst gewijzigd door Tijn op 9 februari, 2 keer totaal gewijzigd.
Admin Solutions Oplossingen voor administratie en management
 
Jeroen
Xpert
Berichten: 21
Lid geworden op: 15 december
Locatie: Breda

Introduceer jezelf

21 december

Ik zal de volgende zijn die zich voorsteld aan iedereen hier.

Ik ben Jeroen. Ik ben werkzaam als administrateur voor een handelsonderneming in bouwmaterieel in Breda. Sinds het behalen van mijn diploma Bedrijfseconomie aan de Hogeschool Brabant te Breda in 2003 ben ik hier werkzaam.

Wat ik denk toe te kunnen voegen aan dit forum? Ik laat graag mijn visie zien over verschillende onderwerpen over administratie en ben ook wel benieuwd waar anderen tegenaan lopen.

In mijn vrije tijd hou ik me vooral bezig met sport, voornamelijk als recreatie. De enige sport die ik beoefen in competieverband is voetbal, en af en toe ga ik eens squashen of snowboarden.
 
Marcel
Lid
Berichten: 2
Lid geworden op: 24 september
Locatie: Maassluis

25 september

Ik ben dan nummer 2 van de 120 leden die me voorstelt.

Ik ben, zoals mijn naam links zegt, Marcel. Ik ben nu 23 jaar. Ik werk voor een financieel detacheringsbureau. Ik werk voor mijn werkgever op porjectbasis bij verschillende opdrachtgevers. Hierdoor doe je veel ervaring op in het voeren van verschillende administraties. Ik heb de volgende diploma's: Havo, (MBO) administrateur niveau 4, PdB en hoop in januari mijn laatste certificaat te halen voor mijn MBA.

Ik mijn vije tijd doe ik aan volleybal bij de plaatselijke volleybalvereniging. Ik speel in het 3e herenteam, welke wij gekscherend "Het Bierteam" noemen. Wij doen het voor ons plezier. Daarnaast zit ik veel achter de pc en houd een de website bij van de volleybal vereninging.

Wie-o-wie is de volgende die de voorstelmicrofoon overneemt??
Marcel Financieel Specialist
Ik ben in dienst van een financieel detacheringsbureau
 
Blink
Lid
Berichten: 6
Lid geworden op: 28 februari

1 maart

Hi!

Mijn naam is Tijmen Kuipers, ik heb in augustus 2006 een eigen bedrijf opgericht samen met een vriend. Wij zijn allebei pas afgestudeerd (juni 2006) aan de hogeschool van Utrecht, de opleiding Mediatechnologie (valt onder Electrotechniek). We hebben een multimedia bedrijf, dat concepten bedenkt en realiseert in het audiovisuele domein.

Mijn werk en mijn hobbies hebben veelal te maken met computers. Verder heb ik een liefde voor camerawerk (AV producties is ook een sterk punt van ons bedrijf) en ik doe 2 maal per week aan squashen (daarna sauna heerlijk!) en 1 maal per week aan volleybal (op recreatie niveau).

Ik ben 25 lentes jong en ik ben trots dat ik een ondernemer ben!
www.dontblink.nl - Multimedia > van concept tot realisatie in het audiovisuele domein!
 
Paula
Lid
Berichten: 3
Lid geworden op: 29 januari

29 januari

Ik ben Paula en run samen met mijn man een bosbouw bedrijf.
Ik heb me hier aangemeld om de problemen die ik tegen kom tijdens het boekhouden hier te kunnen neergooien in de hoop dat iemand mij kan helpen.
 
noway
Berichten: 1
Lid geworden op: 10 februari

10 februari

Hoi,

En ik ben iemand die wil gaan werken in de administratie. Heb ruim 12 jaar gewerkt in bibliotheek. Ben gestopt met werken i.v.m. gezin. Nu zijn de kids groot. Wil nu weer aan de slag. Heb complete pc cursus gedaan en doe nu Basiskennis Boekhouden/computerboekhouden. Wil heel graag aan de slag.
 
Meeuw
Lid
Berichten: 6
Lid geworden op: 18 juli

intro

18 juli

Hoi, ik heb ooit heao gedaan en ben nu begonnen een goede vriend te helpen met de administratie van een klussenbedrijf (verbouwingen bij particulieren vooral: stucadoren, tegelen, sanitair, electra, verwarming - vanalles).

poeh wat komt er veel bij kijken.. en de studie is ook nogal weggezakt. eerst maar eens kijken bij de FAQjes en forumberichten, heb er al veel bruikbaars zien staan.

Lieke
 
Meeuw
Lid
Berichten: 6
Lid geworden op: 18 juli

ohja

18 juli

ohja, ik doe óók de administratie voor een kamerverhuurbedrijfje. beheer van een studentenpand.
(ik kan mijn vorige bericht niet wijzigen)
 
sam73
Berichten: 8
Lid geworden op: 14 mei

14 mei

Hallo allemaal,

ik ben Sam, 36 jaren jong en woonachtig in het hoge noorden des lands.
Na diverse omzwervingen in de arbeidswereld besloot ik mijn nooit afgeronde MEAO opleiding maar eens op te pakken en tracht nu binnen een half jaar mijn diploma als boekhoudkundig medewerker te halen. Iets wat me op het gebied van het aftoetsen prima afgaat.. Nu nog het examendossier ;-) En volgend jaar een jaartje investeren om toch richting de functie administrateur te gaan groeien.

Tijdens mijn stage kwam ik deze week toevallig deze site tegen met het antwoord op een vraag die ik zocht, dus meld ik me bij deze maar eens aan. Hier staat genoeg informatie voor een ieder die met administraties te maken heeft, topinitiatief!
 
ecofin
Xpert
Berichten: 132
Lid geworden op: 9 januari
Contacteer:

15 mei

Welkom Sam!

John
http://www.hofinza.nl
Voor al uw administratieve ondersteuning