1. Forum

  1. Opzetten administratie

   82 Onderwerpen 226 Berichten

   Starter, ben je net aan je administratie begonnen? Stel hier gerust alle basisvragen rond het opstellen van je boekhouding. Een goed begin is het halve werk en de tijd die je steekt in het goed opzetten van de administratie verdien je later dubbel en dwars terug.

   82 Onderwerpen
   226 Berichten
   Volgorde van balans
   door Cora-1960
  2. Boeken / Journaalposten

   167 Onderwerpen 440 Berichten

   Alle vragen en onderwerpen rond losse journaalposten uit de boekhouding. Twijfel je hoe je een factuur in je administratie moet boeken? Hier vind je alles rond het verwerken van individuele financiële mutaties.

   167 Onderwerpen
   440 Berichten
   Re: Zakelijke betaling van pr…
   door admin
  3. Jaarafsluiting

   35 Onderwerpen 121 Berichten

   Komt het einde van het boekjaar in zicht? Veel ondernemers besteden de jaarafsluiting uit aan een boekhouder of accountant maar dan moet je deze natuurlijk wel de juiste papieren kunnen overhandigen. Eventuele vragen hierover, horen hier thuis. Denk aan kwesties over voorzieningen, afschrijvingen en resultaatboekingen. Ook vragen rond het jaarverslag, de balans, winst- en verliesrekening of de jaarrekening kun je hier stellen.

   35 Onderwerpen
   121 Berichten
  4. Boekhoudprogramma's

   24 Onderwerpen 75 Berichten

   Er zijn veel verschillende aanbieders van boekhoudprogramma's actief. Wat zijn de verschillen tussen al deze boekhoudsoftware, hoe kun je ze vergelijken en welke is het beste geschikt voor jouw onderneming en wat zijn jouw ervaringen met bepaalde boekhoudpakketten? Hier kun je alle discussies voeren rond administratiesoftware.

   24 Onderwerpen
   75 Berichten
   Re: Boeket is een gratis boek…
   door BartSr